Συχνές Ερωτήσεις

Στιλάτο, κομψό και εύκολο στη χρήση, το Vapepro είναι ένα είδος ηλεκτρονικού τσιγάρου με προ-φορτωμένο υγρό που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου.
Πλέον με δύο διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων, τα Vapepro είναι εδώ για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες για μιας χρήσης ή επαναφορτιζόμενα προϊόντα, με περισσότερες ή λιγότερες ατμίσεις.

Αντικαταστήστε την δυσάρεστη μυρωδιά, τον βλαβερό καπνό και την πίσσα με αρωματικό ατμό και μια υπέροχη γεύση.

Το Vapepro σας χαρίζει μια πολύ πιο ευχάριστη αίσθηση από αυτή του συμβατικού τσιγάρου – με ένα νέο πολυτελές design που συνοδεύει την εκπληκτική του γεύση.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αντικαταστήσει εντελώς το συμβατικό κάπνισμα με τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Λόγω νομικών διατάξεων, μας απαγορεύεται να μιλάμε για αυτό. Είναι αδύνατο να πούμε αν μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι γνωστό ότι έχουν σταματήσει το κάπνισμα, αντικαθιστώντας το με ηλεκτρονικά τσιγάρα όπως το Vapepro. Το αν θα είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το κίνητρο σας, πόση προσπάθεια καταβάλλετε και αν σας αρέσει το άτμισμα. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε είναι να δοκιμάσετε.

Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών είναι λάτρης του καλού αρώματος και του πολυτελούς design, ανήκει στην κατηγορία των ατόμων για τα οποία το Vapepro δημιουργήθηκε.

Η Vapepro έχει δύο κατηγορίες προϊόντων: ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης με 800 ή 1400 ατμίσεις και επαναφορτιζόμενες συσκευές Vapepro KIT.

Τα Vapepro μίας χρήσης λειτουργούν χωρίς φόρτιση, χωρίς ανταλλακτικά και άγχος, και είναι πάντα στη διάθεσή σας και έτοιμα για χρήση.

Οι επαναφορτιζόμενες συσκευές Vapepro φορτίζονται με τον φορτιστή που μπορείτε να εντοπίσετε στη συσκευασία. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί 24 ώρες και 800 ατμίσεις με κανονική χρήση. Η συσκευή σας θα σας υποδείξει ότι χρειάζεται φόρτιση όταν η φωτεινή ένδειξη θα ανασβοβήνει. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης το λαμπάκι θα ανάβει συνεχόμενα.

Τα νικοτινούχα Vapepro μιας χρήσης σας προσφέρουν 800 ατμίσεις, που ισοδυναμούν με 60 τσιγάρα.

Τα μη νικοτινούχα Vapepro μιας χρήσης σας προσφέρουν 1400 εισπνοές, που ισοδυναμούν με 105 τσιγάρα.

Οι κάψουλες Vapepro POD σας προσφέρουν 1200 ατμίσεις με νικοτίνή ή 1400 χωρίς νικοτίνη που ισοδυναμούν με 90 και 105 τσιγάρα αντίστοιχα.

Το Vapepro έχει χωρητικότητα υγρού 2 ή 4 ml που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε έως και 1400 ατμίσεις με μία μόνο συσκευή.

Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά τσιγάρα Vapepro σε επιλεγμένα καταστήματα στην περιοχή σας.

Αυτή τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται αγορές μέσω αυτού του site.

Για περισσότερες πληροφορίες, αν δυσκολεύεστε να εντοπίσετε το κοντινότερο σε εσάς σημείο πώλησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η περιεκτικότητα σε νικοτίνη των νικοτινούχων Vapepro μιας χρήσης είναι 2%, που αντιστοιχεί σε 20 mg / ml υγρού.

Η περιεκτικότητα σε νικοτίνη των νικοτινούχων Vapepro POD είναι 1.8%, που αντιστοιχεί σε 18 mg / ml υγρού

Για να γίνετε συνεργάτης μας  αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα στην ενότητα „Συνεργάτες“.

Εάν σας ενδιαφέρει το προϊόν μας, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι/ες στην ομάδα συνεργατών μας. Αρκεί να συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια της Vapepro.

Αν πιστεύετε πως το προϊόν που αγοράσατε θα μπορούσε να είναι ελαττωματικό, μπορείτε να απευθυνθείτε στο σημείο από όπου πήρατε το προϊόν εξαρχής για να σας εξυπηρετήσουν απευθείας.

Η πολιτική της εταιρείας στη προκειμένη περίπτωση είναι η δωρεάν αντικατάσταση.