Τι καλύτερο και πιο πρωτότυπο από το ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης; Η μοναδική αίσθηση αρωματικού ατμού έρχεται να ικανοποιήσει τις γευστικές σας απαιτήσεις και να σας διεγείρει στο έπακρο.

Η νέα τεχνολογία που πρώτη εισάγει η Vapepro στην Ελλάδα σας απαλλάσει από την κουραστική διαδικασία της συνεχούς φόρτισης και ανατροφοδότησης. Ζήστε το αποτελειώμα της επιθυμίας σας με το ηλεκτρονικό τσιγάρο που χωράει άνετα στην τσέπη σας.

Ποιά είναι άραγε τα πλεονεκτήματα του Vapepro και του τσιγάρου μιας χρήσης;

Μια κομψή και λεπτεπίλεπτη συσκευή μπαίνει πανεύκολα στην τσέπη σας. Δεν χρειάζεται φόρτωση. Δεν σας ενοχλεί συνέχεια με το άγχος της αγοράς ανταλλακτικών. Η κουραστική διαδικασία του συμβατικού ηλεκτρονικού τσιγάρου γίνεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεύσης. Τώρα το μόνο που σε νοιάζει είναι η ατέρμονη απόλαυση σου. Τα Vapepro τα βρίσκεις παντού, και επιλέγεις εσύ τον μοναδικό συνδυασμό γεύσης που σου ταιριάζει. Τώρα σε 16 διαφορετικές αποχρώσεις, το Vapepro είναι το τσιγάρο χρήσης φτιαγμένο στα μέτρα σου.

Επίλεξε ανάμεσα σε εκλεκτά αρώματα τροπικών φρούτων με τα Vape #5 Tropical Mango, #7 Hawaiian Pineapple, #8 Sexy Fruits, #10 Strawberry Fusion, #11 Blueberry Intense, #12 Sweet Melon, #13 Watermelon Bubble Gum, #14 Naughty Cherry, #15 Green Apple και #18 Grape Xtreme. Οι μοναδικοί χυμοί φρούτων περιπλέκονται με τους αρωματικούς τόνους γλυκάδα του vape και σας προσφέρουν μοναδική εμπειρία απόλαυσης.

Για τους πιο έμπειρους καπνιστές, η Vapepro έχει δημιουργήσει φανταστικές γεύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο μεγάλων καπρίτσιων. Μεταξύ του Vape #2 Premium Tobacco, #3 Cola, #4 Ice Mint, #6 Coconut, #21 Italian Cappuccino και #24 Candy, τα χείλη σας μπορούν να αγγίξουν την απόλαυση στην πιο έντονη μορφή της.

Γιατί όμως Vapepro;

Τα προϊόντα της Vapepro είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ικανοποιούν τα πιο περίεργα γούστα. Η κάθε γεύση έχει ρυθμιστεί με ιδιαίτερο τρόπο ώστε να δημιουργεί μοναδικό και αξέχαστο άρωμα. Ένταση, γλυκύτητα και φρεσκάδα είναι οι τρεις μεταβλητές που απογειώνουν την κάθε γεύση και αφήνουν το οργασμικό στίγμα τους στο στόμα σου. Γεύσεις όπως το Vapepro #4 Ice Mint και #11 Blueberry Intense είναι προσαρμοσμένες ώστε να προσφέρουν την παγωμένη φρεσκάδα που είναι must για το καυτό ελληνικό καλοκαίρι. Τα #8 Sexy Fruit και Vapepro #12 Sweet Melon φτάνουν τη γλυκάδα στο απόλυτο άκρο και σας μαγεύουν με την γλαφυρή γεύση τους. Για μια πιο άτακτη τσαχπινοκατάσταση, η Vapepro έχει ετοιμάσει τα Vapepro #10 Strawberry Fusion, #14 Naughty Cherry και #15 Green Apple που συνδυάζουν ξινά αρώματα με φυσικές γεύσεις φρούτων που σαγηνεύουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

Το άτμισμα Vapepro είναι η πιο μοντέρνα αναβάθμιση της κλασική αισθησιακής εμπειρίας του τσιγάρου.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *